Skvaller och skvallerpress om kändisar

Skvaller och skvallerpress är precis som det låter, tidningar som innehåller skvaller. Det man ofta hittar i skvaller och skvallerpress är artiklar om kändisar, och deras liv. Det är ofta ungefär samma kändisar det handlar om, även om man bläddrar i olika sorters skvaller och skvallerpress. Men om man skulle leta ordentligt kan man nog hitta något om just sin favoritkändis. Det kan handla om allt vad de äter, hur de tränar, klär sig, hur de bor, vad de tycker om att göra och liknande.

I skvaller och skvallerpress läser man alltså artiklar om dessa kändisar, och artiklarna är ofta tryckta på lite glansigare papper, med större bilder på vad det är man vill visa. Om det är allt ifrån ett lyckligt tillfälle där en eller två kändisar gifter sig eller väntar barn, till en skandal där någon kändis gör något man gärna skvallrar om.

Genom att läsa skvaller och skvallerpress skulle man nog kunna upptäcka nästan allt om kändisarna och deras liv. Många gånger handlar det om saker kändisarna gjort, och som sedan fotograferats utan att de vet om det. Men många gånger kan det även handla om intervjuer som gjorts eller att kändisen själv väljer att framträda i tidningen.