Skvaller och skvallerpress för alla

Skvaller och skvallerpress brukar rikta in sig på olika målgrupper. Det finns skvaller och skvallerpress för tonåringar, ungdomar, medelålders och äldre. Det finns för både kvinnor och män. Skvaller och skvallerpress har ofta samma grund, men det finns alltid något för alla. De kan innehålla allt om kändisar, en del nyheter, skönhet, inredning, kläder och allt där emellan. En del skvaller och skvallerpress har även sidor helt dedikerade till sina läsare, där de kan skriva insändare, eller där det dyker upp uppslag med spännande noveller som passar läsarnas smak.

Skvaller och skvallerpress är såklart oftast mest inriktat på skvaller, speciellt om kändisar. Men detta är också vad läsarna mest vill läsa om. Sedan varierar kändisutbudet samt vad det skvallras om, beroende på just vilka läsare ens skvaller och skvallerpress riktar sig till.

Ofta har de gärna omslag på tidningarna som påminner om varandra, men man kan ändå urskilja vilken skvaller och skvallerpress som riktar sig till vilken målgrupp. De för tonåriga tjejer kanske är lite flickigare, har ljusare färger och yngre människor på omslaget. Medan de för medelålders män kanske har ett mer stilrent omslag, med kanske svarta och silvriga färger och en äldre man i kostym på omslaget.