Ansiktsfärg/ansiktsfärger till födelsedagen

ansiktsfärgSöker du efter roliga aktiviteter när barnen fyller år? Ett perfekt sätt att göra ett barnkalas extra speciellt är att måla barnens ansikten till roliga figurer med ansiktsfärg. Med ansiktsfärger kan barnen bli lejon, tigrar, clowner, prinsessor, superhjältar – ja, bara fantasin sätter gränser. Slå två flugor i en smäll genom att göra någonting som barn älskar och som de sedan underhålla sig med. När barnen sminkats kan de glatt leka i sina nya roller under resten av kalasat – alltså blir det en lek mindre för dig att tänka på. Målning med ansiktsfärg är alltid uppskattat bland barn och ett säkert kort för ett lyckat födelsedagsfirande.

Antingen kan ni måla barnen med motiv som dom själv får bestämma eller så kan ni ha ett par alternativ barnen får välja bland. Det är inte svårt att måla med ansiktsfärger, men vill du lära dig grunderna finns flera böcker att köpa och tips på internet. Man kan också hyra in personer som professionellt målar barnen med ansiktsfärger – om nu du inte känner dig motiverad själv. Gör ditt barns födelsedag minnesvärd för alla som är inblandade, både vuxna som barn. Ordna med målning av ansiktsfärg och dagen kommer garanterat bli lyckad!